Naar inhoud
Open Monumentendagen Leiden

Over ons

Bestuur Open Monumentendagen Leiden class=

Stichting Open Monumentendagen Leiden

Open Monumentendagen Leiden wordt georganiseerd door de Stichting Open Monumentendagen Leiden. Het bestuur bestaat uit Alexander Geertsema, voorzitter; Louis de Bruijn, penningmeester; Robbert Jan Hageman, secretaris; Joke Busschots, communicatie & pr; Daan Isendoorn, fondsenwerving & sponsoring;  Milly de Bruyn, nevenactiviteiten, jeugd en klassendagen. De bestuursleden ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

De meeste activiteiten van de stichting worden door vrijwilligers uitgevoerd. Daarnaast is er een coördinator, in de persoon van Saskia Leupen, met een aanstelling van 20 uur per week. Deze is in dienst van de gemeente Leiden en werkzaam bij Erfgoed Leiden en Omstreken.

Doelstelling

De doelstelling van de Stichting Open Monumentendagen Leiden is het bevorderen van de belangstelling voor monumenten en hun historische en culturele context in de ruimste zin des woords.

Informatie

Op deze site verschijnt regelmatig nieuwe informatie over de Open Monumentendagen Leiden. Houd de site in de gaten of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram (@omdleiden).

Contact

Bezoekadres:
Erfgoed Leiden e.o.
Boisotkade 2A
2311 PZ Leiden

Het informatiepunt tijdens de Open Monumentendagen is meestal gevestigd in het Stadhuis van Leiden, te bereiken via hoofdingang Stadhuisplein.

E-mail: info@omdleiden.nl

Telefoon: 06 – 46 75 00 63 (Saskia Leupen, coördinator)
KvK-nummer: 28.106.689
RSIN: 815015689

Op de pagina ‘downloads’ vindt u ons beleidsplan en de meest recente jaarrekening.

Foto: Comité Stichting Open Monumentendagen Leiden (samenstelling 2023): vlnr: Robbert Jan Hageman, Joke Busschots, Alexander Geertsema, Milly de Bruyn, Daan Isendoorn en Saskia Leupen. Foto: Sarah Isis de Bruyn